Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майже 150 будинків на Сихові не матимуть гарячої води до червня

Від сьогодні, 25 квітня, ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає роботи з переврізки магістрального трубопроводу діаметром 600 мм на вул. Коломийській. На час проведення робіт призупиняється подача тепла і гарячої води до будинків, які отримують теплопостачання від ЦТП №15-22, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку з проведенням робіт з переврізки магістральних трубопроводів на вул. Коломийській буде призупинено подачу тепла і гарячої води до будинків в районі вул. Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицької, Коломийської та пр. Червоної Калини – всього 149 будинків.

«Ще минулого року ми розпочало роботи по заміні магістральної теплової мережі на перехресні пр. Червоної Калини, 97 – вул. Коломийська,1. Ця мережа була збудована у 1982 році. За останні шість років тут відбулося 24 пориви на трубопроводах.

Тому було прийнято рішення розробити проект із заміни відрізку магістральної теплової мережі. За цінами 2014 року вартість робіт по заміні 1575 м.п. трубопроводу попередньо ізольованими трубами діаметром 630/810 мм становить 16,3 млн. грн.

Усі трубопроводи вже змонтовано, тому від сьогодні розпочинаємо роботи з переврізки трубопроводів на вул. Коломийській, щоб ввести цю теплотрасу у постійний режим роботи.

Переврізка і щорічні регламентовані роботи, що пов’язані з гідравлічними випробуваннями мереж, планується завершити до 7 червня», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ