Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Майже сотня каратистів "Юніону" виступить на міжнародному турнірі в Будапешті

Клуб спортивного карате «Юніон» матиме солідне представництво на престижному міжнародному турнірі з карате, що 7 березня відбудеться у столиці Угорщини Будапешті.

Hungarian Tatami Karate Cup цього року святкуватиме своєрідний ювілей – змагання відбудуться уже втридцяте і зберуть майже 900 учасників з 18-ти країн та 68-ти клубів світу.

Представники «Юніону» змагатимуться у двох розділах – «ката» та «куміте», щоправда у «куміте» наших представників буде значно більше. Делегація спортсменів та тренерів клубу спортивного карате «Юніон» у Будапешті складе 75 осіб.

Нагадаємо, наприкінці лютого спортсмени клубу «Юніон» успішно виступили у Братиславі на турнірі Grand Prix Slovakia, де зуміли здобути три «золоті», 4 «срібні» та 5 «бронзових» медалей. Успішний виступ львівського клубу відзначили на всеукраїнському рівні. Клуб спортивного карате «Юніон» отримав відзнаку «Найкращий клуб на міжнародній арені» від Української федерації карате.

Що цікаво, змагання в Будапешті для каратистів клубу «Юніон» будуть одним з етапів підготовки до престижного та надзвичайно масового турніру International Open Karate Cup, який відбудеться у Львові з 21 по 22 березня. Цей турнір увійде до масштабної програми управління спорту ЛМР «Відкриті Кубки Львова».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ