Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Медична допомога лікарням Львова​ від Уряду ОАЕ

Від імені Верховної Ради України депутат Ростислав Тістик передав медичну допомогу двом лікарням Львова. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.
Ростислав Тістик

Відтак 5 тисяч захисних масок та 2,5 тисячі ІФА-тестів отримала Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова та Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит.​ Допомогу передали в рамках співпраці Верховної Ради України в особі Голови Дмитра Разумкова та Уряду Об’єднаних Арабських Еміратів.

"​Як парламентарій, дякую нашим іноземним партнерам за підтримку в протидії COVID-19! Окрім того, від імені Голови ​ВР Дмитра Разумкова нагородив головного лікаря Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олега Самчука почесною грамотою "За особливі заслуги перед Українським народом". І від себе - щиро дякую за його особистий вклад у розвиток медицини на Львівщині", - йдеться у повідомленні.

Загалом ​парламент отримав 25 тис. наборів для експрес-тестування на COVID-19 (IgM/IgG) та 100 тис. захисних масок. ​Допомогу доставили до 18 лікарень на Житомирщині, Харківщині та Львівщині, а також її отримали у Чернівецькій, Івано-Франківській та Одеській областях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ