Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Медичному центру “БІОКУРС” анулювали ліцензію, – ЗМІ

Днями журналістам стало відомо про те, що львівському Медичному центру “БІОКУРС” із більш ніж 30-річною історією у своїй діяльності було анульовано ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.

Зокрема, наказом Міністерства охорони здоров’я України від 18.09.2020 року за № 2127 анульовано ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики за результатами позапланової перевірки дотримання Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики, видану приватному підприємству фірмі “БІОКУРС” (м. Львів, вул. Новаківського, буд. 8), на підставі Акта про виявлення недостовірності даних у документах, поданих суб’єктом господарювання разом із заявою про отримання ліцензії від 14.09.2020 року.

Тобто, із наведеного вбачається, що МЦ “БІОКУРС” в період всесвітньої пандемії COVID-19, яка зростає як на території України так і у світі, у погоні за швидкими грошима (ПРЛ тести, тощо), подає завідомо недостовірні дані на адресу МОЗ України з метою розширення діапазону своєї діяльності.

Більше того, як вбачається з офіційного сайту МЦ “БІОКУРС”, він розташований на першому поверсі житлового багатоквартирного будинку, без самостійного (окремого) входу, а відтак, усі відвідувачі медичного закладу (хворі, інфіковані, тощо) проходять загальним коридором у під’їзді будинку, що у свою чергу створює загрозу для життя і здоров’я не лише мешканцям будинку № 8 по вул. Новаківського, але й сусіднім будинкам, що суперечить нормам чинного законодавства України.

У свою чергу, при побудові правової держави, будь-яка діяльність повинна проводитись із суворим дотриманням вимог законодавства України, без створення загроз життю і здоров’ю фізичним особам, громадянам України, тощо, які відповідно до ст. 3 Конституції України є найвищою соціальною цінністю та головним обов’язком держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ