Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Meest ПОШТА: як відправити посилку за кордон?

Щоб зрозуміти, як відправити посилку за кордон Meest ПОШТОЮ, варто розібратися з можливостями компанії.

За період роботи всі дії сервісу стали спрямовані на збільшення комфорту клієнтів від співробітництва. Завдяки новим технологіям компанія змогла не лише спростити процес відправлення, а й зробили його віддаленим.

Як відправити посилку за кордон Meest ПОШТОЮ: два основні способи

Оператор Meest ПОШТА подбав про те, як відправити міжнародну посилку швидко та зручно:

  1. Особисто відвідати одне з численних відділень. Це звичний варіант для кожного пересічного українця. В більшості великих міст країни є одне чи кілька поштових відділень компанії. Клієнт приходить за потрібною адресою, пакує певні речі в коробку та за допомогою співробітника оформляє посилку.
  2. Зареєструвати відправлення онлайн. Оператор Meest ПОШТА дозволяє клієнтам оформити посилку дистанційно на сайті сервісу. Потрібно пройти реєстрацію, створивши особистий кабінет, внести всі дані про відправника, отримувача, посилку та її вміст у спеціальний бланк.
  3. Скористатися додатком. Це різновид другого варіанту. На маркетплейсах доступні версії застосунків на операційні системи iOS та Android. За їх допомогою можна виконувати ті самі дії, що і на сайті, але в більш зручному форматі та в будь-якому місці, без прив'язки до стаціонарного компʼютера.

Кожен зі способів має свої переваги. Клієнт може самостійно обрати слушний варіант співробітництва в залежності від ситуації.

Переваги онлайн-відправлення посилки за кордон

C:UsersTimDesktop10.2.jpg

Щоб відправити посилку за кордон, не відвідуючи відділення Meest ПОШТИ, можна викликати кур'єра. Він приїде за адресою відправника та самостійно забере коробку. За необхідності можна також замовити послугу передачі посилки кур'єром одержувачу, коли та буде доставлена до потрібної країни.

Якщо відправити пакунок за кордон через сайт чи мобільний застосунок, його можна відразу дистанційно оплатити за допомогою банківської картки. Це максимально зручно — не потрібно шукати найближче відділення Meest ПОШТИ та добиратися до нього. Безготівковий розрахунок та кур'єрська служба дозволять пройти всі етапи віддалено, не витрачаючи часу та зусиль.

Додатково на сайті або через програму можна відстежувати посилку за допомогою трекінг-коду. Ця функція дає можливість контролювати пересування відправлення, при необхідності тримати зв'язок зі службою підтримки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ