Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Менше, ніж за місяць, львів'яни здали в поліцію 30 одиниць зброї

Від початку жовтня мешканці здали працівникам поліції 30 одиниць вогнепальної зброї, зокрема один карабін Мосіна та 29 одиниць гладкоствольної мисливської зброї. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

До 31 жовтня громадяни мають можливість добровільно звернутися у підрозділи поліції  щоб здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, що зберігаються незаконно, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності.  

Місячник добровільної здачі зброї на Львівщині проводиться з метою протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, вибухових речовин, а також профілактики злочинів з їх використанням, виявлення та перекриття каналів надходження у кримінальне середовище. 

Від початку місячника мешканці здали працівникам поліції 30 одиниць вогнепальної зброї, зокрема один карабін Мосіна та 29 одиниць гладкоствольної мисливської зброї –ТОЗ, ИЖ, Simson, Mossberg та інших виробників.

У передбачених законодавством випадках громадяни можуть легалізувати таку зброю і користуватись нею в подальшому на законних підставах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ