Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер Ковеля звільнив директорів двох комунальних підприємств

У Ковелі Волинської області у відставку подали директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Роман Лис та директор підприємства «Ковельські парки» Святослав Мартинюк.
Фото: Ковельська міська рада

Про це інформує Ковель Медіа.

Обидва очільники комунальних підприємств ще у травні написали заяви на звільнення за угодою сторін, відповідно до п. 1 ст. 36 Кодексу законів про працю України. Ковельський міський голова Ігор Чайка підписав розпорядження про звільнення їх з роботи.

Керівником центру «Спорт для всіх» став відомий у Ковелі футбольний тренер Віктор Романчук. А ось нового директора КП «Ковельські парки» ще немає.

Нагадаємо, після святкування Нового року парк культури і відпочинку імені Лесі Українки у Ковелі був просто захаращений сміттям. Про неприємну ситуацію публічно заявив міський голова Ігор Чайка. За його словами, винен був директор комунального підприємства «Парки» (така була тоді назва, – ред.), який мав писати пояснення стосовно цього кількаденного безладу у центральному міському парку. Мовляв, перед Новим роком у місті уклали угоду з КП «Парки» про те, що прибирання організують і все виконають вчасно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ