Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер Львова хоче, щоб автобусний завод перейшов громаді міста

Сьогодні, 25 лютого, на сесії ЛМР депутат Вікторія Довжик зачитала звернення стосовно приватизації Львівського автобусного заводу. Міський голова Львова Андрій Садовий закликав підтримати це звернення, щоб автобусний завод в кінцевому результаті перейшов громаді міста Львова, інформує прес-служба ЛМР.

«Це дуже важливе звернення, нам треба буде сьогодні його підтримати. Все почалося з аферизму, коли Фонд державного майна України продав контрольний пакет автобусного заводу. Всі висновки не бралися до уваги, бо все було сфальшовано. Вони і зараз далі фальшують, роблять «ліві» рішення судів, обманюють людей. Це все в кінцевому результаті має перейти громаді міста Львова. І ми зуміємо забезпечити там якісне виробництво. Ми це вже показали виробництвом трамваїв, тролейбусів, електробусів і автобусів.

Тут має бути тверда позиція громади і депутатів м. Львова. Це, насправді, диверсійний акт проти міста Львова, коли продали такій структурі контрольний пакет автобусного заводу. На жаль, до сьогоднішнього дня ніхто в державі за це не покараний. А люди, які робили ці афери, далі на волі і малюють «ліві» рішення судів.

Я прошу, щоб редакційна комісія це доопрацювала і ми подали чітко правильне звернення. Поки автор всіх маніпуляцій не буде нести покарання, навести порядок буде неможливо. Важливо, щоб ми сьогодні це проголосували і звернулися до Генерального прокурора і до Міністра внутрішніх справ. Тому що біди для міста Львова нанесено на мільярди, і ніхто не покараний», - зазначив  Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ