Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканець Івано-Франківська хотів вивезти до Польщі жінку з чужими документами

В пункті пропуску «Краківець», що на Львівщині, прикордонники затримали чоловіка, який намагався вивезти з України 24-річну дівчину по чужому паспортному документу, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Житель міста Івано-Франківськ 1981 року народження, плануючи провести святковий «вікенд» у Європі разом з друзями, у незаконний спосіб спробував допомогти знайомій перетнути кордон з Польщею. Дівчина не мала належно оформлених документів, тому чоловік запропонував їй скористатися проїзним документом власної дитини, сподіваючись на її природну схожість з подругою. Проте, на кордоні обидва були затримані прикордонниками, більше того чоловіку тепер загрожує ще й кримінальна відповідальність.

Рішенням суду, за спробу порушення державного кордону України громадянку притягнено до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 КУпАП. Стосовно ж чоловіка прикордонники направили повідомлення працівникам Національної Поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.1 ст. 332 Кримінального Кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ