Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Львівщини повідомив про двох вбитих: його затримали

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
На Львівщині поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вбивстві своєї співмешканки та свого знайомого. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

Вранці 30 березня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 53-річного мешканця одного з сіл Яворівського району про те, що у своєму будинку він виявив тіла своєї 40-річної співмешканки та свого знайомого – односельчанина віком 68 років, без ознак життя.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до скоєння вбивств причетний власник будинку, у якому були виявлені тіла – той самий чоловік, який телефонував на 102.

Напередодні, 29 березня, близько 21.00 між підозрюваним, його співмешканкою та його знайомим на ґрунті ревнощів виник конфлікт, під час якого власник помешкання завдав чисельних ударів руками та ногами своїм жертвам, спричинивши травми, від яких ті померли на місці події.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, слідчі, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ