Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Золочівщини збив до смерті односельчанку

На лаві підсудних мешканець Золочівщини, який збив до смерті односельчанку. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Львівщини.

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 38-річного місцевого мешканця за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 121 КК України).

Слідством встановлено, що в одному із сіл Золочівського району у перший день Великодніх свят обвинувачений прийшов у гості до своєї знайомої, 61-річної односельчанки.

Вони разом пішли на кухню, де почали розпивати алкогольні напої. Під час застілля між чоловіком та жінкою виник конфлікт.

У ході суперечки обвинувачений почав бити потерпілу кулаками, від чого вона впала на підлогу. Не зважаючи на це, фігурант продовжив бити жертву. Після побиття, чоловік пішов до себе до дому.

На наступний день потерпілу прийшла провідати її донька. Однак, вона знайшла свою матір побитою на підлозі кухні та викликала швидку.

Жінку доправили у реанімаційне відділення, де вона через декілька днів померла.

За клопотанням прокурора обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Золочівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ