Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Офіс генпрокурора опублікував дані про прокурорів, які мають інвалідність

Найбільш показник зафіксовано на Черкащині та Хмельниччині.
Дані Офісу Генерального прокурора

Вчора, 23 жовтня, Офіс Генерального прокурора опублікував попередні дані щодо кількості прокурорів, які мають статус особи з інвалідністю. Нагадаємо, що зараз триває службове розслідування щодо можливих зловживань прокурорів під час отримання груп інвалідності.

"Перевірка охоплює всі регіони, спецпрокуратури та центральний апарат. Досліджуються як питання, пов’язані з набуттям прокурорами статусу особи з інвалідністю, так і отримання пенсійних виплат за рішенням суду", - повідомляють в Офісі генпрокурора. 

Відповідно до опублікованих даних, найбільша кількість прокурорів, які мають інвалідність, на Черкащині та Хмельниччині.

"На Черкащині 60 прокурорів органів прокуратури мають статус особи з інвалідністю. Це становить 27,4% від загальної кількості працюючих там прокурорів. 59 з них отримали його до повномасштабного вторгнення. В Хмельницькій області такий статус має 61 прокурор або 29,8% від загальної кількості. 50 отримали групи інвалідності до повномасштабного вторгнення", - повідомляє пресслужба установи. 

Зазначимо, що у Львівській області із 388 працюючих прокурорів 24 мають статус особи з інвалідністю. З них 54,2% чоловіки та 45,8% жінки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ