Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Мешканці вулиці Личаківської залишилися без світла через недобросовісний ремонт дороги

30 липня частина вулиці Личаківської та прилеглі вулиці були знеструмлені внаслідок пошкодження компанією-підрядником «Онур» електромереж ПрАТ «Львівобленерго». Також тимчасово без світла залишилася Комунальна 6-та міська поліклініка м. Львова. Про це повідомили в прес-службі "Львівобленерго"

Енергетики оперативно відреагували на ситуацію і відновили електропостачання медичного закладу протягом однієї години за резервною схемою, іншим споживачам — впродовж кількох годин.  

До слова, капітальний ремонт вулиці Личаківської триває уже більше року. Проводить роботи компанія «Онур» на замовлення  ЛКП «Львівавтодор». Через ремонт дороги мешканці Личаківського району мають незручності не лише з маршрутами громадського транспорту, а й потерпають від відсутності електроенергії через пошкодження електромереж ПрАТ «Львівобленерго» під час земляних робіт.

Закликаємо компанію – підрядника дотримуватися чинного законодавства і належним чином організовувати роботи, щоб своїми діями не створювати незручностей мешканцям міста та не завдавати шкоди електромережам Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ