Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Мешканців Львівщини запрошують на фестиваль етноодягу

Фестиваль "Аристократична Україна" запрошує усіх охочих у Замок-музей Радомисль продемонструвати та оглянути етнічний і стилізовано-етнічний одяг та аксесуари. Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Захід "Аристократична Україна" – це унікальний шанс для кожного продемонструвати власні етнонадбання й популяризувати етнічний одяг у молодіжному середовищі та серед громадян інших країн світу.

У програмі фестивалю зокрема – показ-дефіле моделей в етновбранні чи стилізованому під етно одязі з представленням аксесуарів – прикрас, віночків, жіночих сумочок, нагородження переможців показу у спеціальних номінаціях фестивалю, ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь, фотосесія моделей та виробів.

Номінації фестивалю: "Краща українська етносукня", "Краща етносукня фестивалю", "Краща вишиванка", "Кращий аксесуар", "Кращий віночок", "Краща майстриня", "Кращий дизайнер", "Краща вишивальниця", "Краща модель" тощо.

Відбудеться фестиваль у суботу, 30 липня, на території історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль, що на Житомирщині.

Для участі у фестивалі необхідно заповнити онлайн анкету:  http://goo.gl/forms/9rUjZ0FChJbPlkH13.

За детальною інформацією звертайтеся до контактної особи від організаційного комітету фестивалю Руслана Велігодського за телефоном: 050 856 57 30; e-mail:[email protected].

Зазначимо, серед організаторів заходу – історико-культурний комплекс Замок-музей Радомисль, ГО "Громадський інформаційний простір" за підтримки народного депутата України Ольги Богомолець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ