Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканців смт. Олесько та с. Малнів застерігають від пожеж

Львівська область: рятувальники вкотре нагадують мешканцям області правила пожежної безпеки. Про це сьогодні, 5 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС у Львівській області.
Фото ДСНС

Надзвичайники Львівщини продовжують проводити активну роботу по інформуванню населення щодо основних вимог і правил, які необхідно дотримуватися, щоб уникнути пожеж в побуті, лісових пожеж, пожеж на відкритих територіях, а також попередження пожеж від дитячих пустощів з вогнем.

Так, 5 серпня працівниками Буського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області спільно з представниками Буського РЕМ та представниками Олеської селищної ради було проведено пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору смт. Олесько Буського району, також рятувальники Мостиського РС ГУ ДСНС України у Львівській області провели відпрацювання с. Малнів.

Рятувальники нагадали мешканцям правила безпеки при використанні електроприладів, розповіли про причини виникнення пожеж та їх наслідки. Нагадали , як діяти у разі виникнення пожежі у будинку. Також рятувальники роз’яснили батькам про необхідність навчання своїх дітей основних правих пожежної безпеки. Під час розмови рятувальники вручили мешканцям листівки із правилами пожежної безпеки.
Надзвичайники звертаються до мешканців області бути обачними і дбати про власне життя та життя тих, хто поруч. Не варто легковажити елементарними правилами пожежної безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ