Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканцям Сихова відновлять гарячу воду завтра до кінця дня

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», на просп. Червоної Калини ще тривають ремонтні роботи з ліквідації аварійного пориву на магістральній тепловій мережі. Через великий обсяг робіт гарячу воду частині мешканців Сихова відновлять завтра до кінця дня.
Фото: Львівтеплоенерго

«На просп. Червоної Калини наші ремонтні бригади ліквідовують аварійний порив на магістральній тепловій мережі. Міняємо тут 15 метрів труби діаметром 700 мм на попередньо ізольованої труби.

Найперше, варто відзначити, що довго тривало дренування (спускання води), адже це великий магістральний трубопровід. Також роботи були ускладнені наявністю поруч електричних кабелів і водопроводу діаметром 400 мм. Відтак значну частину робіт довелося виконувати вручну. Також додатково провели заміну колін на трубопроводі.

Відтак, через великий обсяг робіт у складних умовах ще повністю не завершені монтажні роботи. Плануємо, що завтра до кінця дня все буде завершено і відновимо гарячу воду частині мешканців Сихова, які не мають гарячої води через ці роботи.

Над ліквідацією пориву працює 6 одиниць техніки та 2 аварійні служби», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, через цей аварійний порив теплової мережі на просп. Червоної Калини подачу гарячої води частині мешканців Сихівського району призупинили 7 серпня.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго” просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені проведенням невідкладних ремонтних робіт.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ