Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканцю Львівщини за крадіжку гравію загрожує тюремнй термін

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області у травні цього року викрили організатора та припинили незаконний видобуток корисних копалин загальнодержавного значення, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Встановлено, що видобуток піщано-гравійної суміші здійснювався у заплавах та руслах річки Бистриця за допомогою вантажної техніки без жодних дозвільних документів. У подальшому незаконно видобута суміш реалізовувалась як будівельний матеріал фізичним та юридичним особам.

Також правоохоронці встановили, що до організації незаконного видобутку копалин причетний 46-річний місцевий мешканець, якому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.240 КК України (незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення).

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Зловмиснику загрожує покарання - штраф від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ