Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

МФК «Меркурій» - переможець ветеранського футзального турніру «50+»

У суботу, 3 березня, в спортивному комплексі "Олімпік" (вул. Щирецька, 36) відбувся ветеранський турнір "50+" серед команд Львівщини. Змагання відбувались під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

Безпосередньо перед початком захопливих матчів відбулося урочисте відкриття турніру, на якому був присутній і президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як. Очільник АФЛ висловив свою повагу усім учасникам турніру, які не полишають занять спортом та своїм наочним прикладом стимулюють молодь до активного способу життя.

Опісля усіх привітальних слів з нагоди відкриття змагань розпочались запеклі футзальні баталії. За результатами групового етапу сформувались дві пари півфіналістів: ФК "Енергія" - ФК "Яворів" та "ТЕТ" - МФК "Меркурій". До слова, обидва півфінальні протистояння завершились з однаковим рахунком - 1:3.

У фіналі чемпіонату МФК "Меркурій" та ФК "Яворів" показали доволі гідний рівень гри та довели, перш за все, самі собі, що є ще порох у порохівницях. Як би там не було, але у фінальному матчі повинен бути переможець та переможений. Цього разу трішки більше поталанило МФК "Меркурій", який здолав своїх опонентів з рахунком 3:1 та виборов "золото" турніру. У поєдинку за третє місце "ТЕТ" був сильніший за ФК "Енергія" - 3:2.

Після вирішальної матчу відбулася церемонія нагородження команд. Колективи отримували заслужені відзнаки з рук голови комітету ветеранського футзалу АФЛ Івана Шимечка та його заступника Володимира Холявінського.

Свої нагороди також отримали найкращі "індивідуалісти" ветеранського чемпіонату "50+":

"Кращий воротар" - Василь Удут ("ТЕТ")

"Кращий захисник" - Ярослав Гринишин (МФК "Меркурій")

"Кращий нападник" - Іван Федуняк (ФК "Яворів")

"Кращий бомбардир" - Роман Мисаковець (ФК "Енергія")

"Кращий гравець" - Володимир Шеремета (МФК "Меркурій")

"Я вважаю, що турнір дійсно вдався. Команди дуже задоволені, а це - головне. Дуже приємно, що вдалося зробити гідні змагання для гідних у минулому спортсменів. Цьогоріч плануємо провести ще декілька схожих чемпіонатів, які, сподіваємось, викличуть чималий ажіотаж", - зазначив після завершення ветеранського турніру "50+" заступник голови комітету ветеранського футзалу АФЛ Володимир Холявінський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ