Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Мікроавтобус з туристами перекинувся на Львівщині

На Львівщині перекинувся мікроавтобус з пасажирами. Травмовані дев’ять туристів, які їхали на Закарпаття. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 травня близько сьомої ранку на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Нагірне Сколівського району. Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса «Фольксваген», 53-річний мешканець Трускавця, виїхав на смугу зустрічного руху, де мікроавтобус перекинувся.

Внаслідок зіткнення у місцеву лікарню доставлено дев’ятьох пасажирів «Фольксвагена» - мешканці Дніпропетровської та Черкаської областей, а також міст Дніпро, Херсон та Трускавець Львівської області, віком від  43 до 60 років. Лікарі попередньо діагностували у них, зокрема, забої, переломи та рвані рани.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ