Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міністерство захисту довкілля шукає на роботу юриста

Команда підтримки реформ (КПР) при Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України продовжує набір на посаду Юриста з питань захисту біорізноманіття.

Команда підтримки реформ (КПР) при Міндовкілля складається з групи українських професіоналів (без статусу державного службовця), які тимчасово фінансуються міжнародними донорами для надання цільової технічної підтримки та допомагають Міністерству у розробці та реалізації пріоритетних реформ. КПР допомагає заповнити прогалини у спроможності щодо розробки та впровадження стратегій та програм пріоритетних реформ, одночасно зміцнюючи зв'язки та партнерські відносини між пріоритетами Міндовкілля та відповідною підтримкою донорів.

Очікується, що консультаційні контракти розпочнуться в січні 2023 року та орієнтовно триватимуть до 8 місяців, включаючи 2-місячний випробувальний термін. Деталі та опис вакансій прикріплені нижче.

Подання повинні бути підготовлені лише англійською мовою та надіслані в електронному вигляді до 8січня, 2023 р. на електронну адресу: [email protected]

Детальніше за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ