Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінінфраструктури схвалило підвищення залізничних тарифів

Тарифний комітет Міністерства інфраструктури України погодив запропоноване в проекті фінансового плану публічної акціонерної компанії "Укрзалізниця" підвищення тарифів на пасажирські та вантажні перевезення залізничним транспортом в 2017 році. Про це повідомив на прес-конференції голова "Укрзалізниці" Войцех Балчун.

"Тарифний комітет міністерства затвердив нашу позицію щодо підвищення тарифів на наступний рік", - сказав він, не уточнивши при цьому, який відсоток підвищення в кінцевому підсумку погоджений Міністерством інфраструктури.

Як повідомлялось раніше, Мінінфраструктури погодило проект фінансового плану акціонерної компанії "Укрзалізниця" на 2017 рік, незважаючи на те, що документ не відповідає критеріям розвитку компанії.

Раніше в коментарі УНІАН директор департаменту державної політики в галузі залізничного транспорту Міністерства інфраструктури Олександр Федоренко повідомив про те, що в проекті фінплану "Укрзалізниці" на 2017 рік, який найближчим часом буде відправлений на погодження до Мінфіну і Мінекономрозвитку, закладено підвищення залізничних тарифів на вантажні перевезення на 25%, на проїзд в пасажирських поїздах – на 35%.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ