Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Міністр інфраструктури та очільник Укравтодору відвідали Львівщину.

У рамках робочого візиту Львівщину відвідали Міністр інфраструктури України Володимир Омелян та виконуючий обов’язки Голови Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Львівській області.
Володимир Омелян та Славомір Новак відвідали Львівщину.

Зокрема, посадовці побували на капітальному ремонті автомобільної дороги загального користування державного значення М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська на ділянці улаштування з’їзду на автомобільну дорогу загального користування державного значення М-06 Київ — Чоп для лівоповоротнього руху за напрямком Тернопіль — Чоп у м. Винники. Спільно із начальником Служби автомобільних доріг у Львівській області Русланом Кандибором проінспектували хід виконання робіт на вказаному об’єкті і зазначили, що влаштування даного з’їзду дасть можливість покращити організацію дорожнього руху на цій транспортній розв’язці.

Також проінспектували автомобільну дорогу М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська, на якій тривають завершальні роботи, а саме влаштування заїзних кишень на зупинках громадського транспорту, встановлення дорожніх знаків та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки. 

                                                                 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ