Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінкульт оголошує конкурс на здобуття премії імені Шолом-Алейхема

Міністерство культури України оголошує конкурс на здобуття премії імені Шолом-Алейхема у 2020 році за кращі літературно-мистецькі твори, які популяризують духовно-культурні надбання українського та єврейського народів та сприяють поширенню позитивного іміджу України в світі, - інформує прес-служба Мінкульту.

Премія присуджується на конкурсних засадах письменникам, перекладачам, сценаристам, драматургам, які є громадянами України.

Відповідно до Положення про премію імені Шолом-Алейхема, затвердженого наказом Міністерства від 11.08.2017р. № 762, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31.08.2017 р. № 1070/30938,  пропозиції щодо претендентів на здобуття Премії подаються до Мінкультури творчими спілками, літературно-мистецькими об’єднаннями, національно-просвітницькими товариствами, редакціями періодичних видань, видавництвами,  громадськими організаціями та окремими авторами.

Клопотання щодо присудження Премії разом відповідними документами приймаються до 1 листопада п.р. на адресу Міністерства культури України: м. Київ – 01601, вул. Франка 19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ