Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінцифра запустила змагання для ІТ-спеціалістів

Команда Міністерства цифрової трансформації під час Diia Summit анонсувала новий проєкт Diia.Challenge. Його мета — побудувати відкриту спільноту ІТ-спеціалістів для пошуку найкращих рішень при розробці продуктів Дії.

Цього місяця челендж стартує 22 лютого та проходитиме для back-end-розробників, які готові долучитися до вдосконалення сервісів Дії, а також запропонувати та втілити власні ідеї. Головний приз — навчальна поїздка у Кремнієву долину.  За друге та третє місце винагорода — $1000. Учасники, які покажуть чудові результати отримують по $500. Переможців буде оголошено 21 березня.

«На сьогодні Дія – це масштабна екосистема, яка охоплює понад 28 мільйонів користувачів на порталі та в застосунку. Ми постійно оновлюємо її та презентуємо нові сервіси, щоб кожен українець відчував зручність та безпечність в отриманні держпослуг. Тому Diia.Challenge – це чудова можливість покращити Дію та залучити нових спеціалістів до створення нових продуктів. Кожного місяця будуть відкриватись нові завдання: 22 лютого — для back-end-розробників, 14 березня — для тестувальників, 1 червня — для DevOps-спеціалістів, 1 липня — для дизайнерів. Головний приз у кожному челенджі — навчальна поїздка у Кремнієву долину, також передбачено і заохочувальні призи», — зазначив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Суддівський склад представлено командою Дії та зовнішніми визнаними експертами ІТ-ринку. Також у рамках проєкту планується проведення хакатонів, де командам пропонують вирішити реальні кейси, які пов’язані з Дією. 

Реєстрація на Diia.Challenge вже зараз за посиланням: https://challenge.diia.gov.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ