Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська рада Рави-Руської обмежила перебування на вулицях неповнолітніх без супроводу дорослих

У зв’язку з ситуацією, яка склалася в Україні, зокрема події 22 січня у м. Києві на вулиці Грушевського, внаслідок яких загинуло щонайменше двох учасників масових протестів, міський голова Рави-Руської Ірина Верещук видала розпорядження, яким доручила посилити контроль з охорони громадського порядку. Повідомила прес-служба міської ради.

- Раву-Руську як місто, що розташоване у надзвичайній близькості до державного кордону, яке щодня перетинають тисячі українців та іноземців, можуть використати у провокаційних цілях. Тому я розпорядилася посилити контроль з охорони громадського порядку на вулицях міста, яке здійснюватимуть члени громадського формування, аби не допустити ймовірних провокацій, безладів та заворушень, - пояснила міський голова. – Також з відповідним проханням я звернулася і до правоохоронців.

Ірина Верещук не виключає, що ситуацію у прикордонному місті найближчим часом можуть дестабілізувати. Саме тому міська рада обмежила перебування на вулицях міста неповнолітніх без супроводу дорослих з 22.00 год до 08.00 год. і зобов’язала директорів навчальних закладів Рави-Руської попередити батьків про персональну відповідальність за порушення цієї вимоги.

- Підлітків можуть використовувати для вчинення провокацій, заворушень. Крім того, вони ще не сформовані як особистості, мають запальний характер, «гарячі» голови і вони, можливо, не до кінця розуміють усю серйозність та складність ситуації, що склалася, - зазначила міський голова.

Окрім цього, Рава-Руська міська рада рекомендувала закладам, які здійснюють торгівельну діяльність на території міста,не провадити її з 22.00 год до 8.00 год,а також звернути увагу на обмеження продажу спиртних напоїв на період стабілізаціїскладної ситуаціїу державі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ