Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міськрада Львова просить у облради документацію щодо нерухомого майна в місті

Львівська міська рада звернулася до Львівської обласної ради з пропозицією щодо прийняття рішення про передачу у власність територіальної громади Львова всіх матеріалів технічної інвентаризації, реєстрових книг, архівних справ щодо об’єктів нерухомого майна, які є на території Львова. «За» таке рішення проголосувало 42 депутати, передає Гал-інфо.

Як сказано у пояснювальній записці, зважаючи на рекомендації Кабінету Міністрів України щодо забезпечення збереження матеріалів технічної інвентаризації, реєстрових книг, а також архівних справ, які зберігаються у бюро технічної інвентаризації, є необхідність в передачі та отримання Львівською міської радою даних справ.

Львівська міська рада з метою отримання повної та всебічної інформації щодо об’єктів, які є у власності територіальної громади, повинна мати всю документацію, технічну інвентаризацію будинків, реєстрові книги та архівні справи.

З цією метою буде створено доступ до матеріалів технічної інвентаризації, реєстрових книг, а також архівних справ для державних реєстраторів речових прав на нерухоме майно з метою належного опрацювання ними запитів, що надходять в установленому порядку та з можливістю реєстрації права власності.

Отже. Львівській міській раді звернулася в Львівську обласну раду для прийняття рішення про передачу вищевказаних справ, розроблення механізму такої передачі та підписання акту приймання-передачі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ