Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Міську раду турбують літні майданчики в зимовому Львові

Депутати Львівської міської ради вимагають у Львівського міського голови Андрія Садового зайнятися перевіркою наявності дозволів на функціонування літніх майданчиків у несезонний період в центрі міста. Про це сьогодні, 27 січня, на сесії львівської міськради у своєму депутатському запиті повідомив депутат Львівської міськради свободівець Андріан Гутник.

За його словами, після завершення літнього сезону власники літніх майданчиків зобов'язані були їх демонтувати. Та не зважаючи на це, чимало майданчиків залишаються не демонтованими.

За словами Адріяна Гутника, станом на 26 січня працюють майданчики на пр. Шевченка, 7а, пл. Підкови, 3, вул. Краківська, 5 (кафе «Краківська брама»), вул Братів Рогатинців, 9-10 (кафе «Піноккіо» та паб «Корзо» відповідно), пл. Галицька, 10 (піцерія «Де-Манджаро»), вул. Краківська, 17 (кафе «Медівня») та пл. Ринок, 34 (кафе «Кентавр»).

Депутат просить перевірити наявність договорів оренди земельних ділянок та дозволів з подальшим демонтуванням тих майданчиків, які встановлені незаконно.

Міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення створити робочу групу для вирішення цього питання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ