Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мій тато герой: в Куликові відбудеться благодійний захід

19 червня в селищі Куликів, що на Львівщині відбудеться мистецький захід та благодійний аукціон присвячений до Дня батька.

Як розповіла начальниця відділу культури Куликівської селищної ради Ірина Цюпка, цієї неділі, 19 червня, в селищі Куликів відбудеться благодійний захід з нагоди Дня батька!

Мистецький захід відбудеться за участю дітей військовослужбовців, які сьогодні стоять на захисті нашої країни. Гості програми -- народний артист України Тарас Жирко та інші актори Київського драматичного театру імені Івана Франка.

Не пропустіть! І обов'язково долучіться до благодійного аукціону, на якому Ви зможете придбати найнеобхідніші товари та послуги від куликівських майстрів та виробників і тим самим підтримати Збройні Сили України!

"Оскільки 19 число - це є День батька, ми вирішили присвятити наш мистецький проєкт "Мій тато герой" всім військовослужбовцям. Вже тиждень часу ми за участі художників проводимо майстер-класи і працюємо з дітками й вони малюють художні роботи своїм таткам. На заході буде відбуватись презентація виставки цих художніх робіт.

Також Ірина Цюпка зазначила, що мета заходу подякувати всім військовослужбовцям, які залишили свої сім'ї, своїх дітей та пішли захищати Україну.

Для інших гостей у нас буде проходити благодійний аукціон товарів та послуг від куликівських майстрів та виробників. Усі зібрані кошти будуть спрямовані для потреб ЗСУ, ми саме зараз збираємо кошти для придбання приладу нічного бачення для одного з наших військовослужбовців", - розповіла Ірина.

"Також зазначу, що зараз актори київського театру ім.Івана Франка перебувають на Львівщині й вони висловили бажання приїхати до нас на захід, на землю Богдана Сильвестровича Ступки та стати учасниками і гостями заходу" - додала Ірина Цюпка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ