Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь Львівщини розкаже про молодіжні простори у Вінниці та Тернополі

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
Сьогодні, 13 серпня, учасники проекту ʺМолодіжні простори спільними зусиллямиʺ розпочали навчальний візит молодіжними центрами Вінниці та молодіжної столиці 2020 року - міста Тернопіль.

У межах проекту учасники спершу ознайомились із стратегічними напрямками роботи молодіжного центру ʺКвадратʺ та молодіжного простору ʺМісто змістівʺ.

Вже завтра команди молодіжних просторів Львівщини вирушать до Тернополя, де ознайомляться з робою міського молодіжного центру, а також Центру Науки Тернополя.

Нагадаємо, що навчальний візит - другий етап спільного проекту департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА та Львівського обласного молодіжного центру.

Основна мета візиту - ознайомлення команд - учасниць проекту ʺМолодіжні простори спільними зусиллямиʺ із громадською діяльністю, функціонуванням молодіжних просторів, вивчення форми співпраці на рівні ʺвлада-громадаʺ, налагодження контактів між собою, обмін інформацією та досвідом для ефективної реалізації молодіжної політики на Львівщині.

Додамо, що учасники поїздки також отримали подяки від Львівської ОДА з нагоди Міжнародного дня молоді та створення можливостей в громадах. Це - молодіжний простір ʺMind Houseʺ міста Старий Самбір, ʺЗа горняткомʺ села Добряни, Стрийського району, ʺЦентр Молодіжного Лідерстваʺ міста Золочів, ʺFreedomʺ села Велика Воля, Миколаївського району. Почесну грамоту також отримала  громадська активістка із міста Старий Самбір Ярина Бущак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ