Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь Львівщини запрошують на курс політичної освіти

ʺФонд сприяння демократіїʺ та ʺПредставництво Фонду Ганса Зайделя в Україніʺ запрошує молодь Львівщини взяти участь у навчальних онлайн-тренінгах інтерактивного курсу громадянської освіти. Курс має на меті сприяти формуванню молодих демократичних лідерів. Про це повідомили 23 лютого Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

ʺʺКурс політичної освіти для свідомого громадянинаʺ – це цікавий та безплатний освітній проєкт, який поєднуватиме лекційні та практичні заняття, які відбуватимуться у формі дискусій, оксфордських дебатів та інтерактивних інтелектуальних ігор на найактуальнішу суспільно-політичну тематикуʺ,-  зазначають організатори.

Так, в межах курсу розглянуть:

- європейські практики взаємодії громадянина, суспільства та держави;
- ціннісні основи Європейського Союзу;
- як влаштовані інститути Європейського Союзу;
- командотворення та відповідальне лідерство;
- комунікаційні навички;
- практика відстоювання власної думки.

Тренінги проводитимуть досвідчені експерти, викладачі вищих навчальних закладів та політологи.

Слухачі ʺКурсу політичної освіти для свідомого громадянинаʺ отримають базові знання щодо становлення сучасних демократичних держав, інститутів громадянського суспільства та європейських цінностей.

ʺЗавдання та цілі ʺКурсу політичної освіти для свідомого громадянинаʺ – спрямовані на формування нової генерації освічених українських виборців та молодих політиків. Ми прагнемо, щоб молодь Львівщини не була байдужою до долі власної громади та країни, а сама ставала каталізатором позитивних демократичних змін та авангардом реформ у побудові успішної країниʺ - зазначає співорганізатор курсу, політолог Валерій Майданюк.

Політолог додав, що онлайн-лекції відбуватимуться на платформі ʺZoomʺ один раз на тиждень о 17:00 год.

ʺВажливо, що учасники отримають сертифікати про проходження Курсу від Фонду Сприяння Демократії та ʺПредставництва Фонду Ганса Зайделя в Україніʺ. Для того, щоб отримати сертифікат потрібно відвідати більшість занять. Організаторами буде проводитись контроль відвідування лекцій учасникамиʺ, - наголосив Валерій Майданюк.

Дедлайн подачі заявок до 25 лютого 2021 року (17:00 год). Старт проєкту – 25 лютого. Зазначимо, що про результати відбору відібраних учасників повідомлять на вказану електронну пошту при реєстрації.

Додамо, що регіональним партнером проєкту є департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації

Реєстрація на ʺКурс політичної освіти для свідомого громадянинаʺ за посиланням. 

Довідково:

Сайт проекту: https://edu.fpdi.org.ua/

Е-мейл: [email protected]

Фейсбук-сторінка Курсу: https://cutt.ly/clgIXFX

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ