Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь запрошують відсвяткувати День Конституції на благодійному заході

Львівський обласний пластовий центр спільно з Управлінням молоді та спорту Львівської ОВА за підтримки Горіхового кіноцентру запрошують з користю провести час на Тереновій грі. Вона відбудеться з нагоди Дня Конституції, 28 червня.
фото ілюстраційне, пресслужба ЛОВА

Про це інформує пресслужба ЛОВА.

Окрім цього, у програмі святкування передбачені різноманітні активності: переправа, лазанки, стрільба, майстерки, аквагрим, ярмарок, фарби холі і багато іншого.

Участь у заході можуть взяти усі охочі, незалежно від віку, але Теренова гра та майстер-класи розраховані для учасників від 6 років. Найактивніших очікують подарунки від організаторів.

"Зараз Пласт активно допомагає армії. Ми купуємо позашляховики і нещодавно відкрили збір на третє авто. Тому ми організовуємо благодійний квест присвячений Дню Конституції України для всіх охочих, де діти зможуть відволіктися від буденності та спробувати себе у ролі пластунів. У дітей буде змога спробувати долати навісні переправи, в’язати вузли, позмагатись у естафетах та ще багато цікаво. А після активного квесту можна буде взяти участь у майстер-класах", - розповідають організатори.

Захід відбудеться у вівторок, 28 червня з 16:00 год у Горіховому гаю, що на вулиці Володимира Великого, 14А.

Для  участі необхідно заповнити реєстраційну форму.  Організатори звертають увагу, що учасникам із собою потрібно мати роздрукований та заповнений дозвіл від батьків. Ось шаблон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ