Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молоді Львівщини пропонують кар’єрне консультування

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, з 19 травня 2020 року розпочинається другий етап проекту для молоді Львівської області "Кар’єра+".
Фото ілюстративне

Етапом передбачено оновлення раніше створеного резюме або ж професійну його підготовку. Кожен учасник проекту матиме змогу отримати консультацію спеціалістів у сфері HR щодо покращення портфоліо та вибору кар’єрного шляху.

Для участі у другому етапі необхідно підготувати резюме (тренінг щодо напрацювання можна переглянути тут) та відправити його на електронну пошту: [email protected]. Кожен учасник матиме власного кар’єрного консультанта, який працюватиме з ним за планом вдосконалення портфоліо, якісного вибору професійного шляху та вибору майбутнього місця праці. 

До речі, щотижня на сторінці проекту з’являються оновлені вакансії, актуальні на ринку Львівщини.

Нагадаємо, що попередньо в межах проекту проведено 6 вебінарів та воркшопів на тему побудови кар’єри, участь у яких взяли понад 300 учасників. 

Організаторами проекту є: департамент внутрішньої та інформаційною політики, Львівський обласний молодіжний центр, компанія "HR Team", громадська організація "Львівський Молодіжний Клуб" та НСОУ-Пласт.

Довідково: у лютому 2020 року на Львівщині стартував  довготривалий проект "Кар’єра+", який складається з трьох етапів: соціального дослідження, воркшопів із кар’єрним консультуванням та двомісячного інтенсивного навчання з можливістю працевлаштування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ