Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодіжні обміни між Україною та Польщею: як подати заявку

31 травня у Міністерстві молоді та спорту України оголосили прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення українсько-польських обмінів молоддю у 2024 році. Прийом заявок триватиме до 1 липня.

Відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, здійснюються Українсько-Польські обміни молоддю. Мета – активізація співробітництва між українською та польською молоддю задля розбудови дружніх взаємин між народами цих країн. 

Заявки в межах конкурсу можуть подавати неприбуткові організації, діяльність яких спрямована на роботу з молоддю, зокрема: 

  • інститути громадянського суспільства, заклади освіти; 
  • комунальні установи, що працюють з молоддю.

Інститути громадянського суспільства, заклади, установи можуть подавати на конкурс лише одну конкурсну пропозицію. 

Організації, які подають заявки на участь у конкурсі до Мінмолодьспорту, повинні мати партнера з Польщі та надати відомості про нього при подачі конкурсної пропозиції.

Пріоритети конкурсу 2024 року: 

  • Відкривання спільного минулого і культурної спадщини.
  • Розвиток підприємницьких компетентностей молоді та підтримка підприємницьких ініціатив. 
  • Поглиблення співпраці та обмін досвідом між молодіжними працівниками, молодіжними центрами та молодіжними організаціями у сфері технічної і галузевої освіти з урахуванням впровадження цифрових технологій.
  • Підтримка ініціатив молоді, спрямованих на подолання наслідків війни росії проти Україні, допомога молоді, яка постраждала від агресії росії проти України, зокрема через волонтерство, а також перейняття кращих практик та досвіду для відновлення України. 
  • Зміцнення міжкультурного діалогу шляхом створення умов для відкритості і взаємоповаги серед молоді.

Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до управління молодіжної політики Мінмолодьспорту, тел.: (044) 246 62 36.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ