Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Молодику, який «замінував» вулицю у Калуші, присудили 2 роки неволі

Калуською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення щодо місцевого жителя, який завідомо неправдиво повідомив про підготовку вибуху. Про це повідомила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

Досудовим розслідуванням встановлено, що 29.09.2017 19-річний житель міста Калуша, діючи умисно, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер свого діяння, передбачаючи його наслідки і бажаючи їх настання, посягаючи на громадську безпеку, свідомо знаючи про те, що його повідомлення є неправдивим, діючи з хуліганських мотивів, зі свого мобільного телефону анонімно здійснив дзвінок на лінію екстреного виклику «102» та повідомив працівникам поліції завідомо неправдиву інформацію про загрозу вибуху через замінування вулиці Пушкіна в місті Калуші, а саме про залишення ним сумки, в якій міститься 4 кг тротилу, що за годину вибухне.

Вироком Калуського міськрайонного суду його визнано винним за ч.1 ст. 259 («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності») Кримінального кодексу України та засуджено до 2 років позбавлення волі.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ