Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Морська авіація знайшла у Львові гелікоптер КА-226

Представники Морської авіації Командування Військово-Морських Сил ЗСУ, що нині дислокується в Одесі, мають намір відновити військовий гелікоптер КА-226. Він перебуває на Львівському авіаремонтному заводі та є на балансі обласного центру медицини катастроф. Про це повідомила Львівська ОДА.

Таке зацікавлення озвучили сьогодні, 30 березня, підполковники Олександр Нагапетян та Олександр Сурайкін під час зустрічі із головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою.

"На сьогодні у нас є потреба у такій техніці, адже вона спеціалізована під морську авіацію. Він корисний ще й тим, що призначений для перевезення пасажирів та рятувальних робіт. Також має всі можливості пришвартовуватися на базі військового корабля, - зазначив полковник Олександр Нагапетян. - У нас відповідно є можливості з часом відновити цей гелікоптер".

Учасники зустрічі погодили, що ЛОДА надішле офіційного листа на ім'я Командувача Військово-Морських Сил ЗС України, у якому зазначить, що не заперечує щодо передання вищезгаданого гелікоптера для потреб структури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ