Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мостищина готова приєднатися до Яворівського району

На Львівщині Мостиський район – готовий приєднатися до Яворівського під час проведення адміністративно-територіальної реформи. Про це повідомив, 17 жовтня, власкор Гал-інфо з посиланням на голову Яворівської районної ради Володимира Сичака.

З його слів, він володіє інформацією про те, що депутати Мостиської районної ради прийняли рішення «Про заяву Мостиської районної ради щодо існуючих пропозицій зміни в адміністративно-територіальному устрої Львівщини».

У цій заяві Мостиської райради мова, зокрема, йде про таке:

«Загальновідомим є той факт, що місто Яворів, як районний центр, зосереджує значну кількість установ адміністративного та соціального призначення, які ефективно забезпечують послугами жителів, як Мостиського та сусідніх районів. Тут слід врахувати утворення Новояворівського територіального сервісного центру №4647 РЦС МВС у Львівській області, Центру поштового зв'язку №8 Львівської дирекції УДППЗ, міжнародного підрозділу Національної поліції. Ці установи обслуговують жителів Мостиського, Яворівського та Городоцького районів.

Відповідно до проведеного економічного аналізу, Яворівський район займає одну з кращих позицій щодо прямих іноземних інвестицій з розрахунку на одну одиницю населення, у зв'язку з тим, що він входив до вільної економічної зони. І цей фактор в значній мірі міг би вплинути на рівень соціально-економічному розвитку Мостищини».

Нагадаємо, перші місцеві вибори у ОТГ призначені на 22 грудня 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ