Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

​Мото- та велопатрульні на Львівщині офіційно завершили сезон

Від середини травня та до холодних осінніх днів поліцейські на двоколісних стежили за порядком у парках, скверах, дорогах міста та у людних місцях, аби громадяни були в безпеці.

Про це кажуть в Патрульній поліції Львівської області. 

Уже сьогодні поліцейські повертаються до виконання своїх обов‘язків в батальйони.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

За даними поліції за ці кілька місяців велопатрульні служби опрацювали майже 3 тисячі завдань та евакуювали 392 транспортні засоби за порушення правил дорожнього руху.

Поліцейські на двоколісних винесли 2147 постанов за порушення ПДР, серед яких 722 постанови за зупинку чи стоянку в недозволених місцях, чи місцях для водіїв з інвалідністю або їх перевізників.

Також патрульні притягнули до відповідальності 393 особи за порушення правил дорожнього руху та винесли 617 адмінматеріалів за порушення правил у сфері громадської безпеки.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Натомість мотопатрульні на Львівщині опрацювали майже 1000 завдань. Ті перевірили 746 мотоциклів та скутерів, і притягнули до відповідальності 149 водіїв двоколісних. Правоохоронці оформили 792 адмінматеріали за порушення ПДР, зокрема, 98 постанов за порушення правил користування мотошоломами та опрацювали 30 автопригод без потерпілих.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ