Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Музичний продюсер та діджей підкорює світові музичні платформи

На теренах шоу бізнесу замайорів яскравий EP альбом, який вже зацікавив музичні лейбли. А самому музичному продюсеру Oleg Novosad пророкують велике майбутнє.
Oleg Novosad

Ти виходиш на світовий музичний ринок, та родом ти із Західної України?

Народився я в маленькому “місті зірок”, як я його називаю - у Новояворівську. Це маленьке містечко під Львовом (батьківщина Скрябіна та Дзідзьо). Хоч воно і невелике та душею я завжди з своїм рідним містом.

Де здобув музичну освіту? 

Насправді, в мене немає музичної освіти.  Я ніколи не навчався в музичній школі, всю теорію вивчав сам  і до тепер продовжую вивчати усі ази цієї сфери- сам. З якихось навчальних процесів можу зазначити, що надавав перевагу індивідуальним курсам музичного продюсування Vedel School. В курсі була дещо  інша програма для створення музики, проте я хотів дещо адаптував програму під себе.

Чи важко було наважитися зробити перші кроки та працювати у музичній індустрії? Який період ти вважаєш стартом своєї кар’єри? 

Перші кроки я пробував робити ще у підлітковому віці. В 14 років сформував дует з репером Ericsson, через рік до нас доєднався ще один учасник і ми разом створювали музику та слова і навіть випустили випустили альбом. Це напевно були найперші кроки, в подальшому було багато виступів, комерційних хореографій на кліпи, зйомок та спільних робіт з такими зірками як Kishe, Miya, Lyana Novak, Karpa, Antytila та інші.  Почав цікавитись хореографією, Навіть брав уроки в Broadway Dance Center (New York) Протягом навчання відкрив свою школу з танців і вже згодом,  разом з партнеркою заснував танцювальний  шоу-балет.

Наразі музика це основний вид твоєї діяльності? Чи це все ж більше хобі?

Музика - це те, що завжди буде супроводжувати мене в житті. Це моя енергія, це те, що мотивує мене рости як творча особистість. Основною діяльністю якою наразі я займаюсь це IT. В цій сфері я вже досяг досяг високого рівня , це без зайвої скромності. ІТ я займаюсь вже 7 років.

На теренах шоу бізнесу замайорів яскраво твій EP альбом, який вже зацікавив музичні лейбли. Розкажи про це!

Робота над альбомом почалась спонтанно під час карантину. Ще в листопаді 2019 року я написав слова та музику до пісні “Sunlight”. З початку року кардинально почав змінювати своє життя - звільнився з університету, закрив декілька ІТ бізнесів та вирішив весь свій вільний час присвятити тому, що приносить мені радість - музикою. Написавши першу частину пісні Summer - я скооперувався з вокалісткою Юлією Василець та попросив її записати вокал, адже бачив його в цьому треку. Маючи вже 2 треки я зрозумів, що можна почати з альбому. Буквально за тиждень після того появилась пісня “Morphine”, котра була написана за день. Я хотів в альбомі мати ще одну пісню без вокалу (Love) та альтернативну версію з гітарою та в іншому музичному стилі моєї “першої” - Sunlight - в альбомі нею стала “Smile”. Так назбиралось 5-ка для EP (Extended Play).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ