Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

МВФ разом з іншими міжнародними партнерами готовий і надалі підтримувати Україну

Під час зустрічі директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард з Президентом України Петром Порошенком у Давосі обговорювалися заходи, які могли б створити передумови для завершення поточного перегляду програми МВФ. Про це йдеться у заяві очільниці Фонду за підсумками переговорів, передає УНН.

"Ми провели хорошу і конструктивну зустріч з Президентом Порошенком та його командою, під час якої обговорили останні економічні події та перспективи для України, а також впровадження заходів, які могли б створити передумови для завершення поточного перегляду програми МВФ", - зазначила К.Лагард.

З її слів, вона підтвердила, що МВФ разом з іншими міжнародними партнерами готовий і надалі підтримувати Україну у її зусиллях щодо проведення реформ. "Я також наголосила, що Україна повинна скористатися нинішнім сприятливим зовнішнім середовищем для прискорення реформ та переходу до більш стійкого зростання, необхідного для сталого покращення рівня життя людей", - додала директор-розпорядник МВФ.

"Я також привітала факт подання на затвердження кандидатури на посаду очільника Нацбанку України, що робить голову НБУ повністю незалежним та призначеним на тривалий термін", - зауважила К.Лагард.

Нагадаємо, П.Порошенко заявив К.Лагард, що для України дуже важливо продовжувати співпрацю із МВФ.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ