Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Микола Богданов: У Червонограді засумували за хорошим футболом

У неділю, 9 квітня, соснівський «Рочин» в рамках 12 туру чемпіонату України з футболу серед команд аматорів прийматиме «Агробізнес» з Волочиська Хмельницької області. Матч розпочнеться о 16:00 і відбудеться на стадіоні «Шахтар» у Червонограді.

Вхід для вболівальників буде безкоштовним. Футбольний  клуб «Рочин» розраховує у цьому непростому поєдинку на підтримку місцевих вболівальників. Про це та інше в  інтерв’ю клубній прес-службі розповів Микола Богданов. Півзахисник «Рочина» участь у цьому матчі не візьме через дискваліфікацію.

Миколо, яким був для «Рочина» матч першого кола у Волочиську?

Вважаю, матч для обох команд складався рівно. Можна сказати, що рахунок був за грою. Жодна команда не заслуговувала на поразку. В загальному ми навіть могли перемогти вкінці поєдинку.

Все-таки наша команда була ближчою до перемоги?  

На останніх хвилинах могли вирвати перемогу. Втім, по ходу матчу суперник також мав нагоди відкрити рахунок, тому нічию вважаю закономірним результатом.

Чим,  на твою думку, сильний «Агробізнес»?

Грамотна команда. Пригадую проти нас тоді не грав один з кращих бомбардирів «Агробізнеса» Микола Темнюк. Цього гравця дуже добре знаю, оскільки вчилися разом в одній групі. Він пропускав цей матч через дискваліфікацію. Вважаю, в «Агробізнеса» поставлена командна гра, ніхто особливо не зловживає індивідуальними діями. Мабуть, саме завдяки командним діям «Агробізнес» і створює проблеми своїм суперникам.

До кожного матчу «Агробізнес» готується дуже серйозно, відправляючи свого оператора на поєдинки суперника.

 Вважаю, що це професійний підхід до справи. До кожного матчу «Агробізнес» готується дуже серйозно. Команда літала на збори в Туреччину, а це собі мало хто може дозволити серед аматорських команд. Окрім того, «Агробізнес» готується до участі у  другій лізі. Думаю, ця команда дуже прагне виграти чемпіонат України серед аматорів.

Наскільки, на твою думку, буде відрізнятися гра у Червонограді від того поєдинку, який був проти «Агробізнеса» на виїзді»?

В обох командах відбулися зміни. Особливо це стосується нашої команди. Важко передбачити хід подій. Усе покаже безпосередньо сам матч.

Цей матч «Рочин» гратиме не в Соснівці, а в Червонограді. Чи розраховуєте на гучну підтримку вболівальників?

Однозначно. Думаю, на цей матч прийде багато людей з Червонограда та й наші вболівальники з Соснівки та Сокаля також не залишуться вдома. Червоноград – велике місто, у якому давно не було футболу хорошого рівня. Люди повинні за ним засумувати і прийти підтримати команду свого регіону. Ми розраховуємо на підтримку вболівальників, але в той же час можемо за неї не хвилюватися.

Як партнери сприйняли новину про те, що команда гратиме домашні матчі і в Соснівці, і в Червонограді?

Позитивно. В Соснівці газон наразі не готовий, хотілося б його зберегти до інших матчів. Думаю, з нашим графіком матчів обидва стадіони будуть задіяні у майбутньому.

Наскільки команда готова грати у такому щільному графіку?

Команда до цього адаптована. Минулого року також було багато матчів, тому для нас це не новина. Будемо старатися грати на максимумі і здобувати результат у кожному матчі.

Чи є зараз особливості у плані підготовки до матчу з «Агробізнесом»?

Команда готується у звичному режимі. Більше робиться ставка на тих гравців, на яких розраховує тренер у цьому поєдинку. Мотивація на «Агробізнес» буде непогана, оскільки ця команда – лідер чемпіонату і у своєму пасиві наразі не має жодної поразки.

Команда у зимове міжсезоння багато матчів грала на штучних полях, зараз повністю на натуральних. Наскільки безболісно дався команді цей перехід?

Можливо, ще не повністю адаптувалися на трав’яних полів, але усі команди в рівних умовах. Переваг тут не має ніхто з наших суперників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ