Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Микола Буй – найкращий гравець «Руху» у жовтні

Півзахисник винниківського «Руху» Микола Буй став найкращим гравцем команди у жовтні.

Такою виявилася версія журналістів за підсумками традиційного опитування нашого сайту – боротьбу за лідерство вели два флангові півзахисники, лише на 2 бали Буй випередив Ременюка.

Завжди найкраще запам’ятовується останнє. Саме Микола Буй у матчі в Сумах проти однойменної команди, вийшовши на заміну, пожвавив гру «рухівців», опинився в потрібному місці в потрібний час і забив вирішальний переможний гол. Загалом – із 4-ох матчів жовтня він зіграв у 3-ох (двічі вийшов на заміну). Наполегливість і націленість на ворота суперників Буя припала до душі більшості журналістам, тож вони вивели його в лідери опитування. Але, мабуть, і сам Микола розуміє, що це для нього – швидше аванс, адже потрібно виходити на свій колишній високий рівень і частіше тішити вболівальників винниківської команди як голами, так і нестандартними діями під час атак.

Андрій Ременюк, який посів 2-ге місце за версією медійників, на відміну від Миколи Буя, всі 4 поєдинки жовтня провів у стартовому складі «Руху». Особливо варто відзначити його шедевральний удар у грі з «Металістом 1925» на стадіоні «Україна» – тоді красивий постріл із-за меж штрафного майданчика орендованого в «Карпат» футболіста приніс винниківському колективу нічию. Взагалі – Андрій вміє та любить атакувати, сміливо йде в обіграш, загострює ситуацію на фланзі та вдало зміщується в центр, тож можна зробити висновок, що якщо продовжуватиме в такому ж дусі, то має всі шанси стати лідером «рухівського» колективу на футбольному полі.

3-тє місце – у лівого оборонця Михайла Писка. Пропустивши перший матч минулого місяця через травму, згодом він відновився та провів 3 зустрічі (одна з-під заміни) та став одним із співавторів переможного гола в Сумах, за що авторитетний портал «Спорт Арена» включив його до символічної збірної туру.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ