Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Миколаївському бронетанковому заводу за борги сьогодні можуть “відрізати” воду

Комунальне підприємство "Миколаївводоканал" повідомило, що сьогодні, 22 листопада, відключить водопостачання ДП "Миколаївський бронетанковий завод" за борги. Про це сказано у повідомленні на сторінці міського комунального підприємства "Миколаївводоканал" у Facebook.

"Тривалий час боржники за водопостачання та водовідведення відчували повний спокій маючи значні борги та користувались послугами за рахунок свідомих громадян. Закон України «Про житлово – комунальні послуги», який набрав чинності 1 травня 2019 року дає можливість постачальникам послуг відключати злісних неплатників.

Борис Дуденко: «Вже неодноразово ми звертались до містян з проханням вчасно сплачувати за спожиті послуги. Значна сума боргу становить загрозу для сталої роботи підприємства. Вже непоодинокі випадки коли в містах України електропостачальні компанії припиняли надавати свої послуги водоканалам боржникам. В такій ситуації може опинитись і Миколаїв. Ми всі повинні усвідомлювати, що саме ми відповідаємо за місто в якому живемо та працюємо. Я хочу подякувати тим, хто своєчасно сплачує за послуги, і мені неприємно усвідомлювати, що є люди, які користуються відповідальністю інших відчуваючи свою безкарність. Відповідати мають всі!»

Завтра, 22 листопада заплановано відключення державного підприємства «Миколаївський бронетанковий завод» сума боргу якого складає 234377 гривень. Між МКП Миколаївводоканал» та заводом було укладено договір реструктуризації, який не виконаний в повному обсязі, неодноразово вручено попередження про припинення послуг. 14 квітня заводом надано гарантійного листа на оплату послуг водопостачання та водовідведення, але низький рівень оплати призвів до накопичення боргу.

Як жителі міста несуть відповідальність за свої борги, так і підприємства мають відповідати за свою роботу!", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ