Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Миколу Коханівського, що брав участь в пікеті Міносвіти, звільнено з-під варти

Апеляційний суд Києва задовільнив апеляційну скаргу адвоката члена ГО «Люстрація» Миколи Коханівського, постановивши звільнити затриманого з-під варти та визнати незаконним арешт, – повідомили в прес-службі ГО «Люстрація».

 

Нагадаємо, 17 березня 2010 року під час пікетування Міністерства освіти та науки між членами організації та помічником колишнього депутата Дмитра Табачника Віктором Вороніним виник конфлікт, в якому звинувачено члена ГО «Люстрація» Миколу Коханівського, відомого спробою демонтажу пам`ятника Леніну у Києві.

 

Шевченківське РУ ГУМВС м. Києва, за заявою Вороніна порушило кримінальну справу проти Миколи Коханівського за фактом хуліганства (ч.2 ст. 296).

 

29 березня 2010 року Шевченківський районний суд міста Києва ухвалив рішення обрати для Миколи Коханівського запобіжний засіб у вигляді утримання під вартою на 2 місяці.

 

ГО «Люстрація» звернулась до слідчого Шевченківського районного суду з проханням взяти Миколу Коханівського особисто на поруки, а також відправила відповідного листа на підтримку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ