Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Минулого року до бюджету Львівщини надійшло понад 13 млрд грн податків

Звіт департаменту фінансів Львівської ОДА
Звіт департаменту фінансів Львівської ОДА
Олег Демків директор департаменту фінансів Львівської ОДА
Олег Демків директор департаменту фінансів Львівської ОДА
1/2
Як інформує прес-служба ЛОДА, упродовж 2018 року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 13,5 млрд грн податків, зборів та платежів, що на 2,6 млрд грн або 23,7 % більше надходжень 2017 року.

Про це сьогодні, 7 лютого, під час звіту, розповів директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків.

ʺНайбільшим платником податків, тобто той, який дає найбільш суттєву суму, є Львівська залізниця, як в частині пасажирських перевезень, так і вантажних. Тішить те, що у 20-ці найбільших платників податків значно більше є представників реального сектору економіки. Також тішить, те що ряд таких ключових платників податків у минулому році мали хорошу динаміку. Серед них варто відзначити ТЗОВ ʺЕлектроконтакт Українаʺ, ʺПП ʺЗахідний Бугʺ та ряд інших платників податківʺ,- розповів Олег Демків.

До найбільших платників податків Львівщини також увійшли ТзОВ ʺЛеонi Ваерiнг Системс УА ГмбХʺ, ТзОВ ʺОККО-Рiтейлʺ,  ПАТ ʺЛьвiвобленергоʺ, ТОВ ʺБадер Українаʺ, ТзОВ ТВК ʺЛьвiвхолодʺ, ТОВ ʺФуджiкура аутомотiв Україна-Львiвʺ,  філія ʺУМГ ʺЛьвівтрансгазʺ ПАТ ʺУкртрансгазʺ, ПАТ ʺЛьвiвгазʺ, фiлiя ʺПасажирська компанiяʺ ПАТ ʺУкраїнська залiзницяʺ, ТзОВ ʺАгро ЛВ Лiмiтедʺ.

Переглянути звіт департаменту фінансів Львівської ОДА можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ