Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Минулого тижня проведено моніторинг реалізації заходів з безпечної експлуатації сміттєзвалища «Збиранка»

За інформацією головного управління економіки облдержадміністрації, минулого тижня працівниками проведено моніторинг реалізації заходів з безпечної експлуатації сміттєзвалища «Збиранка» м. Львова. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.
Нагадаємо, що рішенням обласної ради від 21 червня 2005 року № 365 було затверджено заходи з безпечної експлуатації Львівського сміттєзвалища в с. Грибовичі та перспективи будівництва нового полігону твердих побутових відходів для Львова. Заплановані заходи охоплюють період 2005-2010 рр., на виконання яких з різних джерел передбачені кошти на загальну суму 232,2 млн грн. Зокрема, у 2005 році за рахунок коштів з міського бюджету Львова виконано заходів на суму 2174 тис. грн.
Зокрема, профінансовано проведення І етапу комплексної екологічної експертизи сміттєзвалища (на суму 190 тис. грн), завершено будівництво другої черги школи в Грибовичах (на суму 287,8 тис. грн), проведено заміну вуличного водопроводу та відновлено дорожнє покриття в с. Грибовичі на суму 1045 тис. грн. (передбачалось 680 тис. грн). За кошти обласного бюджету у 2005 році було закуплено спецтехніку на загальну суму 300 тис. грн.
За кошти підприємств та організацій проведено два заходи на загальну суму 600 тис. грн, зокрема, ВАТ “Укртелеком” провів телефонізацію с. Збиранка на 150 тис. грн, “Облавтодор” виконав капітальний ремонт дороги на ділянці сміттєзвалище - с. Збиранка на суму 450 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ