Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

Минулої доби на Львівщині у трьох місцях виявили застарілі боєприпаси

Як повідомили у прес-службі ДСНС Львівщини, минулої доби на Львівщині у трьох місцях виявили застарілі боєприпаси.

2 квітня о 10:57 до Служби порятунку ʺ101ʺ надійшло повідомлення, що в с. Косарщина Бродівського району під час прогулянки в лісовому масиві, на відстані 50 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Цього ж дня о 15:45 надійшло повідомлення, що в с. Клекотів Бродівського району під час польових робіт у полі, на відстані 200 метрів від житлових будинків та 400 метрів від польової дороги виявлено  предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

О 18:26 надійшло, ще одне повідомлення, що під час земляних робіт на відстані 30 см від житлового будинку в с. Новий Яричів Кам'янка-Бузького району виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

За фактами виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до Вашого травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ