Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Минулої доби на Львівщині виявили 3 застарілі боєприпаси

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області, піротехніки ДСНС продовжують знешкоджувати спогади минулих війн

30 жовтня фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили у встановленому порядку 3 боєприпаси часів ІІ Світової війни.

122 мм артилерійський снаряд, на який натрапили під час прогулянки у лісі на відстані 500 м від дороги та 1000 м від житлових будинків с. Єлиховичі Золочівського району

Артилерійський снаряд калібру 76 мм виявлений під час збирання грибів в лісі на відстані 100 м від дороги та 5 км від житлових будинків с. Пониковиця Бродівського району.

122 мм артилерійський снаряд, який виявили в с. Клекотів Бродівського району під час випасання худоби в полі , на відстані 300 м від житлових будинків.

Крім того, 30 жовтня під час проведення планового очищення території в лісовому масиві сел. Брюховичі Львівської міської ради піротехнічною групою було виявлено 105 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Цього ж дня боєприпас було вилучено та знищено у встановленому порядку.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до Вашого травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ