Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирослав Хом’як нагородив кращі футзальні команди Жовківського району

Президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як нагородив кращі футзальні команди Жовківського району.

Що цікаво, футзальний чемпіонат на Жовківщині, орагніазаторами якого стали Асоціація футзалу Львівщини та ВФСТ «Колос» (керівник Ігор Савка), відбувся уже всьоме. Цьогоріч у трьох лігах чемпіонату Жовківщини взяли участь 32 команди. Переможцями першої ліги стали футзалісти села Гійче (40 очок), на другому місці – Зашків (31 очко), а на третьому – NG METFL (30 очок). У другій лізі тріумфували гравці Глинська (50 очок), на другому місці – Жовква-2 (49 очок), а на третьому -  NG METFL-2 (46 очок). У футзальних змаганнях команд третьої ліги рівних не було гравцям Смерекова (53 очки). Що цікаво, Смереків лише за додатковими показниками обійшов Візенберг (ця команда також набрала 53 очки). Третє підсумкове місце, набравши 50 очок, вибороли гравці Задвора. Індивідуальними нагородами також були відзначені кращі гравці чемпіонату у різних лігах.

Окрім президента АФЛ Мирослава Хом’яка, участь у церемонії нагородження також у залі народного домі Жовкви взяли голова Жовківської районної ради Роман Горбань та перший заступник голови Жовківської РДА Любов Дунець.

«Приємно відзначити талановиту молодь, спостерігаючи за їхнім розвитком та бажанням перемог. Хочу подякувати тренерам, які вкладають у них багато часу та зусиль задля їхнього майбутнього. Ми відкриваємо сьогодні багато закладів, які спрямовані на популяризацію здорового способу життя», - сказав Мирослав Хом’як під час урочистої церемонії нагородження.

Родзинкою вечора футболу став концерт за участі дуетів у складі Руслани Рудик і Валентини Кулявець, Галини Дорош і Юлії Кудрик, солістки Аліни Арсентєвої, жіночого ансамблю «Берегиня» (НД с. Зашків) та вихованців хореографічної студії «STEN» (керівник Люся Томак).  Твори артистів звучали після кожного нагородження.

Кращі у номінаціях

І ліга

кращий воротар – Віталій Старчак (ФК «NG METAL»)

кращий бомбардир – Павло Дроботій (ФК «Гійче»)

кращий гравець – Назар Цюпка (ФК «Зашків»)

ІІ ліга

Кращий воротар - Володимир Жезло (ФК «Мокротин»)

Кращий бомбардир - Юрій Гоцій (ФК «Скеля»)

Кращий гравець - Роман Стефаник (ФК «Глинськ)

ІІІ ліга

кращий воротар - Юрій Денис (с. Візенберг)

кращий бомбардир - Роман Макара (с. Смереків)

кращий гравець - Микола Губка (с. Задвір)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ