Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирослав Хом’як нагородив найкращі футзальні команди Самбірщини

Президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як нагородив найкращі футзальні команди Самбірщини. Учора, 1 грудня, у селі Ралівка відбулися заключні матчі чемпіонату Самбірського району з міні-футболу за футзальними правилами на відкритих майданчиках.

Протягом семи тижнів 36 команд вели запеклу боротьбу на майданчиках Самбора та району. Загалом до участі було залучено понад 500 спортсменів.

Організатором турніру виступала Самбірська РО ВФСТ «Колос», Федерація футболу Самбірського району спільно з Асоціацією футзалу Львівщини. Уже не перший рік проведення змагань підтримує депутат Львівської обласної ради, член виконкому Асоціації футзалу Львівщини Олег Домчак.

Володарем втішного кубка ліги стала команда з села Мала Білина, яка у драматичному фіналі перемогла команду з села Пиняни – 3:2.

У матчі за 3 місце Ралівка-2 здолала Воютичі 7:5, а Ралівка-1 переграла Рудки. Таким чином, у ралівчан подвійні бронзові медалі чемпіонату.

Напружено проходили матчі за перше місце. Команда з Чернихова мінімально 4:3 перемогла сусідів з Острова, а Погірці перемогли Раково – 3:2.

Участь в урочистому нагородженні взяли депутат Львівської обласної ради Олег Домчак, президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як та член виконкому АФЛ Микола Павліш, а також організатор змагань Руслан Хомин. Останній отримав подяку від Мирослава Хом’яка за вагомий внесок у розвиток футзалу на Львівщині. Почесні гості привітали учасників з завершенням чемпіонату, відзначили високий рівень організації та масовості у змаганнях.

Гості вручили численні нагороди: кубки, медалі та комплекти футзальної екіпіровки, в тому числі і футзальні м’ячі від Асоціації футзалу Львівщини. Окремо були відзначені і меценати за постійну підтримку змагань у Самбірському районі.

Нагадаємо, як повідомляв Гал-інфо раніше, львівський ТВД став переможцем міжнародного турніру серед ветеранів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ