Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирослав Хом’як підтримав родину футзального тренера Назара Станкевича

Асоціація футзалу Львівщини в особі її президента Мирослава Хом’яка фінансово підтримала сім’ю відомого футзального тренера, головного тренера КІВС «Енергії» Назара Станкевича.

Наприкінці минулого року Назар на своїй сторінці у facebook повідомив про хворобу своєї доньки Злати – їй підтвердили діагноз лімфобластний лейкоз.

Також Мирослав Хом’як нагородив подяками від Львівської міської ради за значний внесок у розвиток футзалу на Львівщині головного тренера КІВС «Енергії» Назара Станкевича, а також тренера команди Юрія Шукатку. Нагадаємо, нещодавно КІВС «Енергія» U-17 стала володарем Кубка України, вигравши престижний турнір у Херсоні.

Подяку з нагоди 25-річчя українського футзалу, а також подяку від управління фізичної культури та спорту ЛОДА за високий професіоналізм та чудову організацію турнірів з футзалу отримав голова дитячо-юнацького комітету АФЛ Ростислав Капітанець.

«Хочу висловити лише слова подяки президенту АФЛ Мирославу Хом’яку та усім небайдужим людям, які підставили нам плече у цей непростий період, - каже Назар Станкевич. – Впевнений, спільними зусиллями ми зможемо подолати усі труднощі, які трапляються у нашому повсякденному житті. Такі підтримки додають багато моральних сил й надалі працювати серед людей, які готові підставити своє плече у будь-який момент».

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ